... ...
top of page
Ett kontrakt

ENKELT ATT JOBBA EXTRA SOM 

PENSIONÄR

Är du på väg att gå i pension eller har du reda blivit pensionär men känner att du vill jobba vidare? Kanske kommer du att gå in som konsult i olika företag eller ta tidsbegränsade extrajobb men tycker det är krångligt att dra igång en egen verksamhet. Det finns ett väldigt intressant alternativ.

På ett enkelt sätt kan du via företaget Firmify jobba som företagare, fakturera och allt annat som företagare gör utan att driva företaget själv. Perfekt för dig som vill fortsätta jobba efter pensionering.                       

Av Firmify får man all administration omhändertagen, man får en lönespecifikation och lönen blir rapporterad till Skatteverket. Vid slutet av året skickas det ut en samlad inkomstuppgift till Skatteverket på allt man har tjänat under året.

För denna tjänst tar Firmify 5 procent exklusive moms vilket faktiskt innebär att det för vissa företagare skulle vara lönsamt att lägga ner företaget och jobba med deras tjänster i stället.

– Sverige har en låg andel egna företagare och vi hoppas att vi i framtiden kan få fler folk att våga förverkliga sina idéer och "starta eget" medan vi tar hand om krånglet och administrationen, säger Gustaf Sahlman på Firmify.

– Vi vill med våra tjänster vara en allvarlig konkurrent till att starta firma. Erbjuda funktionaliteten och möjligheterna med eget företagande, utan att behöva ett eget organisationsnummer med allt vad det innebär, konstaterar Gustaf.

–När ditt företag växer så erbjuder vi fler tjänster inom ramen för vår företagstrappa. Vårt mål är att genom att förenkla ditt liv som företagare så ska du kunna lägga allt fokus på att utveckla ditt företag.

Firmify drivs av en erfaren ekonomifirma med många år i branschen, och sköter allt det praktiska så att skatter och avgifter betalas in och rapporteras på ett korrekt sätt.

Varför tveka – enklare blir det inte.

bottom of page