... ...
top of page
iStock-986698776.jpg

ENKELT SPARANDE MED LÅG RISK OCH STABIL AVKASTNING

Det svenska företaget Brocc har ett mål om att skapa en rättvisare finansbransch. Via deras digitala marknadsplats kan svenska låntagare och investerare mötas och utbyta finansiella tjänster, utan dyra mellanhänder och onödiga avgifter. Det kallas för ’’peer-to-peer-lending’’ eller ’’P2P-lending’’ och har blivit mycket populärt de senaste åren. Att kunna erbjuda ett smartare alternativ för de som vill slippa både banken och börsen, var gnistan som tände idén bakom företaget Brocc (tidigare Sparlån) som lanserades 2016.

 

Med hjälp av ny teknik har Brocc skapat en marknadsplats där privatpersoner som vill låna pengar enkelt kan mötas direkt med dem som vill låna ut pengar. Låntagarna sammanförs med investerarna direkt via brocc.se. Denna smarta lösning gör så att låntagarna kan låna till lägre räntor och investerarna kan erhålla högre räntor än om de gjort affärerna genom den traditionella banken. Det är en enkel och smart lösning som skapar bättre och mer rättvisa villkor. Det finns även en full trygghet då Brocc är registrerat som Betalningsinstitut med tillstånd från Finansinspektionen att förmedla krediter och betalningar.

5 anledningar att investera hos Brocc
 

  • Förväntad avkastning efter kreditförluster och avgifter är 6 %

  • Låg avgift, endast 1,8% per år av utlånat belopp

  • Enkelt & bekvämt, kom igång på 2 min

  • Välj mellan månadsutbetalningar eller ränta-på-ränta

  • Trygg investering, svenska privatlån är säkrast i Europa

En smart investeringsform

Investeringar i svenska privatlån växer sig allt starkare som investeringsform i Sverige och betydande faktor är att det är en stabil investeringsform jämfört med börsens svängningar och bankernas obefintliga sparräntor. Med stabil avkastning och möjlighet till ränta-på-ränta-effekt eller jämnt kassaflöde via månadsutbetalningar, är det allt fler som upptäcker fördelarna med investering i privatlån.

P1040185.JPG
spara-lana-brocc.jpg
bottom of page