... ...
top of page

EN SOMRIG OCH EFTERLÄNGTAD NYHET

Drycken Absolut Mixt är lätt kolsyrad och naturligt smaksatt med en utsökt blandning av bär, frukter och såklart; Absolut Vodka Original, där varje droppe är producerad i Åhus på lokalt odlat höstvete. Med Absolut Mixt ger sig Absolut in på ”Ready To Drink”(RTD)-marknaden. Lanseringen innebär en helt ny dryck med lägre alkoholhalt som är enkel att ta med – än mer tack vare sin praktiska twist-off-kapsyl.

Absoluts fokus vid framtagandet av dryckerna har varit att erbjuda en ny serie av kvalitetsprodukter och att skapa ett bekvämt ”on the go”-sortiment.

”Vi är väldigt glada över att lansera Absolut Mixt som ger ett nytt djärvt tag till drycker av kategorin RTD. Smaken har varit kärnan i framtagningen av produkten, vi tror att smak kan vara i något du dricker eller i ditt sätt att leva. Med Absolut Mixt kan människor bli mer spontana eftersom att ha en fest har blivit så mycket lättare med denna nya produktserie. Det ska bli otroligt spännande att Sverige för ovanlighetens skull är den första marknaden där Absolut Mixt lanseras”, säger Craig Johnson, global marknadsdirektör på Absolut.

Med sin lätta kolsyresättning, ger Absolut Mixt ett uppfriskande intryck. I Sverige kommer smakerna Blueberry & Lime och Cloudberry & Apple att lanseras som båda knyter an till de svenska bärskogarna i kombination med en fräsch twist.

Absolut Mixt tappas i en glasflaska där designen är en hyllning till Absolut Vodkas ikoniska flaskform. Varje flaska har ett penseldrag struket över sig, penseldragen har skapats unikt för varje smak för att länka ihop Absoluts historia och engagemang i konstvärlden.

 

Absolut Mixt finns att beställa från 28 april på absolutmixt.se eller på Systembolaget. 
Nr. Blueberry & Lime: 83380
Nr. Cloudberry & Apple: 83409
Pris 21.90kr, 275ml flaska

Absolut Mixt Bluberry & Lime
Alkoholhalt 4,5%
Absolut Mixt Blueberry & Lime har en tydlig, balanserad sötma med eleganta toner från vilda blåbär i kombination med den uppfriskande smaken av färsk lime. Detta ger drycken en frisk bärighet med tydlig syra som ger ett elegant och rent avslut.

 

Absolut Mixt Cloudberry & Apple
Alkoholhalt 4,5%
Absolut Mixt Cloudberry & Apple har en frisk smak av färska äpplen och solmogna hjortron. Hjortronets speciella karaktär kan beskrivas med blommiga toner av nypon med en touch av vanilj. Den utsökta smaken av hjortron rundas av fint med fräschören av krispigt äpple.

bottom of page