... ...
top of page

EN INVESTERING ATT NJUTA AV

Drömmer du om ett boende utomlands? Det är fortfarande köpläge med gynnsamma priser och låg ränta. Besök Nordens största mässa om utlandsboende och hitta en investering att njuta av.

Mörkt, kallt och grått i Sverige just nu. Vore det inte skönare att befinna sig där solen inte har gått och gömt sig? Det bor 660 000 svenskar utomlands och det är fortfarande köpläge för dig som också går i tankar om ett utlandsboende. Fastighetspriserna utomlands är attraktiva samtidigt som räntenivåerna är låga.

Den 17–18 februari är det dags för Nordens största mässa om utlandsboende på Stockholmsmässan i Älvsjö. På mässan träffar du ett urval av utställare som visar 1000-tals hus och lägenheter från de mest eftersökta länderna. Du hittar även andra företag och organisationer som erbjuder olika typer av tjänster för ett lyckat utlandsboende. Som alltid på Fair Medias fastighetsmässor så är det fri entré – även till seminarierna.

 

Två dagar av kunskap
Under mässan arrangeras olika seminarier som är helt gratis för besökarna. Seminarierna handlar bland annat om hur ett köp går till i olika populära länder samt om skattekonsekvenser vid köp av bostad utomlands eller flytt utomlands. Besökarna får även lära sig mer om pensionering utomlands och hur du lyckas med ditt utlandsboende.

Dessutom kommer det att finnas ett ”Speakers Corner” med olika programpunkter som du hittar på hemsidan.

Mellan de intressanta föreläsningarna kan du ta en paus i restaurangen för ett glas vin eller öl, tapas, pinchos eller en fika. Samtidigt kan du njuta av levande musik från mässans skickliga flamencogitarrist.

 

Oavsett om du går i tankar att flytta utomlands för gott eller att äga en semesterbostad i solen, så är helgen 17–18 februari för dig. På mässan ”Köpa Hus Utomlands” får du all inspiration och kunskap du behöver för att förverkliga drömmen om ett utlandsboende.

 

 


Seminarier både lördag och söndag med följande program:

Sal 1

11.30 Spanien

12.30 Portugal

13.30 Skatter vid utflyttning

14.30 Spanien

15.30 Portugal

 

Sal2

11.00 Italien

12.00 Frankrike

13.00 Köpprocessen i Spanien

14.00 Pensionering utomlands

15.00 Så lyckas du med din utlandsflytt-Svenskar i världen

 

Sal3

11.30 Turkiet

12.30 Thailand

13.30 Barcelona och Katalonien

14.30 Malta

FAKTARUTA:

Köpa Hus Utomlands

17-18 februari klockan 10-17.

Stockholmsmässan, Älvsjö

Gratis inträde

Tele: 08-663 75 88

www.fairmedia.se

bottom of page