... ...
top of page

08-571 490 00

Stockholms skärgård sedd ovanför

DJURÖNÄSET

ETT PARADIS MITT I STOCKHOLMS SKÄRGÅRD

Välkommen till ett hotell i skärgården med de bästa omgivningar både inne och ute. Här finns allt du kan tänka dig och behöver för en härlig weekend eller en lyckad fest.

Idag vet vi alla att vi fungerar bättre när vi rör på oss och andas frisk luft. Efter bara några minuter ute i naturen sjunker puls och blodtryck och mängden stresshormoner i blodet minskar. Den stora udden som Djurönäset ligger på har kuststräcka i både öst, syd och väst, som gjord för sköna promenader i äkta skärgårdsnatur.

På Djurönäset bor du vackert och bekvämt. Här finns 274 rum, med en sammanlagd kapacitet för drygt 550 boende. Rummen är fördelade i åtta olika byggnader med 35 hotellrum i varje. Rummens inredning går i en ljus, nordisk färgskala med färger hämtade från skärgårdsnaturen utanför fönstren. Ljusa träslag som till exempel björk, ger tillsammans med detaljer av grå granit i hyllor och sängbord en skönt lyxig känsla.

Förutom de sköna inbjudande interiörerna, den miljömedvetna restaurangen och de tysta bekväma hotellrummen, bjuder vi på en storslagen skärgårdsnatur som ger extra stimulans bara att betrakta, men framför allt att vistas i. Djurönäsets unika läge, mitt i mellan hav och innerskärgård, ger dig stora möjlighet till spännande upplevelser både till havs och på land. Här finns ett stort utbud av aktiviteter året om. Här ute i skärgårdsnaturen är det lätt att hitta balansen mellan kropp och själ. Närheten till äkta naturupplevelser och många möjligheter till rekreation, gör det väldigt enkelt.

 

 

DJURÖNÄSET RELAX

Här kan du ge dig själv lite avkoppling i en omgivning som är helt unik. Du kan du njuta av din lediga tid, i bara några timmar eller i flera dagar, tillsammans med familj, kollegor och vänner. 

En helt ny möjlighet till relax och njutning har nu öppnat på Djurönäset. Arbetet med det nya bastulandskapet är färdigställt. Här kan du försvinna in i en avkopplande värld med flera olika bastur, stor pool, duschar och relaxytor, med utsikt över den ständigt skiftande skärgårdsnaturen. En skön oas av vatten och värme.

I Skärgårdspaviljongen, mitt emot huvudentrén, finns tillgång till spabehandlingar, relax och yogasal. Våra duktiga och erfarna terapeuter tar väl hand om dig och rekommenderar gärna den spabehandling som passar just dig.​

bottom of page