... ...
top of page
Presentationssidan_Header.jpg

Reseupplevelser på cykel i hela Europa 

Vi tycker att världen ser bättre ut på cykel! Du är ute i friska luften, får lära känna stora städer och små byar. Kanske njuter du av ett dopp i en närliggande sjö eller cyklar längst välkända vatten, längst kusten eller över stora lavendelfält. Självklart avnjuter du god mat och kvalitetsviner från regionen du reser genom. Det enda du behöver tänka på är att cykla och det är upp till dig i vilken takt det går. Det spelar ingen roll om du är en livsnjutare eller van landsvägscyklist, om du reser med båt eller inte – det finns en cykelresa för alla.

Välj mellan fler än hundra cykelturer där transport av bagage alltid ingår. Du är din egen guide och planerar själv din dag på cykel. Vi förser dig med karta och detaljerade vägbeskrivningar, speciellt utvalda hotell och rekommendationer. Medan du cyklar levererar vi ditt bagage till hotellet där du spenderar nästkommande natt.

Presentationssidan_Cykelresor-Teaser.jpg

Ljudet av störtande vågor och fiskmåsar och bilden av fiskare på de öppna haven. En semester med cykel och båt är speciell, på land och vatten upptäcker du regionen du befinner dig i, lär känna landet och dess invånare. Känner du inte för att cykla en dag kan du stanna ombord på ditt flytande hotell, på soldäck, läsandes en bra bok.

Presentationssidan_Cykel-Batresor-Teaser
Presentationssidan_BikeSweden_Logo.png

 

 

Bike Sweden I Tel.: 08 - 52 52 7000 I booking@bikesweden.se I www.bikesweden.se

bottom of page