... ...
top of page

ACADEMY FOR INNER POTENTIAL

Akademin vänder sig till alla som har ett öppet sinne och intresse för intuition och andlig utveckling. Vi är ett religiöst obundet utbildningssäte för personlig utveckling och kunskap, främst inom områdena andlighet, intuition och medialitet. Vi erbjuder kurser med hög kvalitet för ditt inre växande. Vårt förhållningssätt är att de flesta som är intresserade av andlighet och medial utveckling har något att utforska. Vi träffas i varm, glad och lättsam gemenskap. 
Vi som driver Akademin heter Vendela Cederholm (hö) och Lottie Wahlin (vä).

Introduktionskurs i medial utveckling, 4 dagar

Har du haft extraordinära upplevelser och erfarenheter? Här får du möjlighet upptäcka och utforska dina egna förmågor. Vi lär oss mer om intuition och medialitet samt övar praktiskt på olika teman.

Utvecklingscirkel, 6 kvällar
Under sex kvällar en termin träffas vi och tränar vår mediala förmåga i varm och lättsam gemenskap. Mellan övningarna fikar vi och reflekterar tillsammans. 

 

Torsdagar med Akademin
Tre torsdagskvällar får vi träffa kunniga föreläsare som berättar om något intressant och spännande ämne inom andlighet/mystik.  Efter förderaget fikar vi, ställer frågor, reflekterar och delar med oss av eventuella egna upplevelser.

 

Sensommar kryss

En härlig tur på Östersjön där vi får ta del av två seanser, vägledda meditationer och en workshop med  inspirerande övningar.  Frukost och buffélunch samt delat boende i insideshytt ingår. Den som önskar kan köpa till middag och egen hytt samt en medial konsultation med ett professionellt medium.
 

Vinterkurs på spanska solkusten
De första dagarna i januari flyr vi vintermörkret i Sverige och söker oss till spanska solkusten. Där umgås vi, mediterar, gör övningar, deltar i andliga aftnar på olika teman och gör en utflykt till en helig plats. En riktig vitaminkick på fint lägenhetshotell vid havet!

Läs mer på vår hemsida www.akademin.net   e-post info@akademin.net  Tel 08 226540
Vi finns på Högbergsgatan 48 i Stockholm

bottom of page