... ...
top of page

Vi har presenterna till barn och barnbarn!

Mor- och farföräldrar är våra bästa kunder brukar vi säga och det är faktiskt helt sant. TOMSING startade som skivbolag redan 1991, men idag ligger fokus på utgivning av barnböcker. Här finns en underbar serie med 4 böcker om trygga relationer med den lilla björnungen som huvudperson. Dessa böcker liksom några enkla pusselbiblar riktar sig till de allra minsta. 

För de lite större barnen har vi de omåttligt populära böckerna om Munken & Kulan, 2 fromma busfrön som är 9 år gamla. De får ofta höra ett bibelord som de sen försöker tillämpa i vardagen i skolan. Det är då det blir riktigt roligt och samtidigt en fin berättelse med det som i skolan kallas värdegrund. Vi har i dagsläget 48 CD-skivor, 6 böcker och 5 olika MP3-skivor med dessa fantastiska berättelser.

 

 

 

Vi har också en ny serie som heter ”Tidlösa berättelser” och består av 4 böcker som bygger på välkända ordspråk, bibeltexter och tänkvärda levnadsregler. Vi har även flera fina presentböcker av hög kvalitet, inte minst den vackra boken med 50 bibelberättelser från Nya Testamentet.

Kamelensnos.JPG
ATT00004.jpg

Pris 79 kr

Degen_Jäser_Över.jpg

Pris 119 kr

NyaTestamentet.JPG

Pris 99 kr

Två förskollärare har gjort en fantastisk serie om teknik för små barn. Serien heter ”De mäktiga fem” och har blivit väldigt populär på våra förskolor. Nu finns också en ny serie som handlar om de fyra räknesätten – en bok om Plus, en om Minus, en om Gånger, en om Delat och sen även en bok om Konstapel Lika Med som håller ordning på de andra.

En alldeles ny bok är ”Hur gör du egentligen?” som är skriven av Mikael Andersson som föddes utan armar och ben. En helt fantastisk bok om alla mänskors lika värde som svarar på alla de frågor som Mikael fått under årens lopp om hur han klarar sig i vardagen.

Hjulet.jpg

Pris 109 kr

Pris 109 kr

Mikael.JPG

Pris 119 kr

Vi har också en väldigt vacker bok – Underbara sagor - på 256 färgsidor med 12 av de allra mest välkända sagorna av HC Andersen och Bröderna Grimm.

UnderbaraSagor.JPG

Pris 99 kr

Tomsinglogga.JPG

Pris 119 kr

Vi är också kända för våra musikaler, och det har blivit inte mindre än 40 st till dags dato och de finns utgivna både på CD och på noter. Som jag nämnde tidigare började vi vår verksamhet med att ge ut CD-skivor och många av dem säljer vi idag för bara 10 kr!

 

Förutom detta har vi mycket annat såsom pysselböcker, DVD-filmer, klistermärkesböcker, pussel, spel, målarböcker, roliga historieböcker m.m.

Det bästa är väl att ni besöker vår hemsida (www.tomsing.se) för att själva se vad vi har, och det går alltid bra att ringa eller mejla om ni har några frågor eller vill beställa. På hemsidan finns vår katalog (www.tomsing.se/PDF/katalog2018b.pdf) men om ni hellre vill ha den i handen så skickar vi den gärna.

 

Ni når oss på 0582-15757 eller på info@tomsing.se och vi finns oftast på plats mellan 10 – 16.

Välkomna till TOMSING!

Tomas Hagenfors, 67 år

bottom of page