... ...
top of page
Sök

Vem är jag?

Ja det kanske ni undrar - jag nappade på att blogga på "Senior.se" för jag tycker att det kan vara intressant att få respons på vad jag tycker och vad ni andra inte tycker! Ibland så vill jag få er andra att ge mig tips om saker, men jag "skriver efter mitt eget huvud". Skriver insändare i min egen dagliga tidning VLT (Västmanlands läns tidning) den enda dagstidningen i området och alltså inget politiskt alternativ. Vi har dessutom en oberoende gratistidning (veckovis utgivning och företagsreklam) "Västerås tidning" där de flesta annonserar gratis om födslar och dödslar.

Så nu vet ni att jag bor i Västerås och min ålder är nu 74 år. Jag föddes för 74 år sedan i Härjedalen (i en liten by som jag kommer att omnämna), i mitten av november och då rådde det full snöstorm.

32 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

I dessa coronatider..

Jag har haft lyckan att inte drabbas av detta elände som coronapandemin ställt till med. De små problemen för min del är att jag tillhör gruppen som ska respektera karantänbestämmelserna, men jag har

En geting flyger in

Jag gick en skrivarkurs. Vi var 9 personer på kursen som fick samma ämne att skriva en novell om: "En geting flyger in". Jag hade väldigt roligt och vill därför delge ert mitt resultat. Håll till godo

Comentarios


bottom of page