... ...
 

0175-258 00

Dans på Exkerö Linjen

Ombord på M/S Eckerö bjuds det på mycket nöje, alla dagar i veckan, med fartygets kryssningsvärdar och gästartister. Under sommarmånaderna, då solen och värmen hittat tillbaka till våra nordiska breddgrader, flyttar en del av underhållningen ut på soldäck. Här får man njuta av välkända sommarlåtar som framförs av olika liveband, solen som värmer i ansiktet och havsdoft i kombination med vidsträckta vyer över Ålands hav. I anslutning till soldäcket finns även en sommarbar där man kan köpa sig en svalkande drink eller något lättare att äta.

Vällagad mat på närproducerade råvaror

 

När hungern smyger sig på finns det flera olika restauranger att välja mellan. Fartygets bufférestaurang Bornholm bjuder på olika teman beroende på säsong. Samtliga teman har sin grund i de svenska och åländska mattraditionerna.

À la carte-restaurang Rospiggen är för den som söker det där lilla extra och gärna kombinerar måltiden med ett högklassigt vin.

I Kafé Käringsund och Bistro Byholma hittar man rejäl husmanskost och olika grillrätter på menyn. Oavsett vilken restaurang man väljer är maten lagad med stor omsorg. Eckerö Linjen satsar mycket på matupplevelsen ombord och eftersträvar att servera Östersjöns bästa mat.

– Så långt som det bara är möjligt använder vi oss av lokala råvaror från leverantörer inom vårt absoluta närområde, i Roslagen och på Åland. Att hålla hög kvalitet på maten ombord är något som vi är väldigt måna om, berättar Eckerö Linjens kökschef Joakim ”Jocke” Nordberg.

Fynda i taxfreebutiken
 

I fartygets taxfreebutik hittar man allt från parfymer, välgörande krämer och tjusiga accessoarer till drycker, godis och leksaker. Vill man göra de riktiga klippen ska man hålla utkik efter kampanjprodukterna som finns skyltade i butiken samt på Eckerö Linjens hemsida.

Taxfree på Eckerö Linjen

TVÅ GLADA TIMMAR TILL ÅLAND

Upptäck natursköna Åland med sin vackra skärgård, röda klippor och aktiviteter för alla smaker. På bara två timmar tar Eckerö Linjens fartyg M/S Eckerö dig från pittoreska Grisslehamn i Roslagen till natursköna Eckerö på Åland. Följ med på en båtresa fylld med god mat, underhållning och vackra vyer över skärgården. 

BUSS + BÅT T/R + UNDERHÅLLNING + HAVSUTSIKT

Dagskryssning till Åland från 100:– vid bokning online 

Boka här!

print_eckerolinjen_mat_014.jpg

Stanna lite längre på Åland
 

Eckerö Linjen är den största arrangören av resor från Sverige till Åland och samarbetar med de flesta hotell, gästhem och stugbyar på Åland. Här kan man hitta sitt eget drömboende oavsett om det är en stuga vid havet, ett charmigt gästhem på landsbygden eller ett bekvämt hotell i centrala Mariehamn.

– Vi erbjuder många olika färdigpaketerade resor som inkluderar båtresa, boende och en aktivitet, såsom exempelvis golf, fiske, museibesök eller en god middag. Efter önskemål skräddarsyr vi även resor, både för privatpersoner och grupper.

 

Välkommen att uppleva vackra Åland, avrundar Eckerö Linjens kommunikatör Tove Lolax.