... ...
 

Tre produkter du behöver för ditt välbefinnande

nyponex.JPG

Nyponex är ett högkoncentrerat extrakt från hela nypon som lindrar ledvärk och artros

I nypon finns ett ämne som heter galaktolipider som har en antiinflammatorisk verkan som hjälper för att lindra värk. Galaktolipiderna gör så att immunförsvarets vita blodkroppar inte kan ta sig fram lika snabbt eftersom ämnet inkorporeras i de vita blodkropparnas cellmembran. Galaktolipiderna hjälper även till att producera kollagen och brosk som skyddar lederna. Detta gör att man blir rörligare och får mindre värk.

NYPONEX är även bra för huden, immunförsvaret, urinvägarna och matsmältningen.

I NYPONEX finns minst 40 st naturliga högaktiva hälsoämnen av vilka dom viktigaste är:

C-vitamin: håller dig frisk och ger ett starkt immunförsvar.

Betakaroten: ger huden pigment och du blir lättare brun.

A-vitamin: viktigt för huden och slemhinnorna.

B-2: viktigt för hud, hår och naglar samt vid sårläkning.

Järn: ger bättre prestationsförmåga och uthållighet. 

Magnesium: lindrar muskelkramper, får dig att slappna av.

Kalium: reglerar vätskebalansen och hjärtrytmen.

Litium: stabiliserar och förbättrar humöret.

Lyckopen och Lutein: bra för ögonen.

NYPONEX är framställd under farmaceutisk kontroll GMP.

Dosering 1 tablett morgon och kväll 30 min. före måltid.

Med NYPONEX blir du nöjd. Läs kundbreven under mer information överst till höger om produktbeskrivning samt på första sidan under brev från kunder.

Beställ i dag vårt introduktionserbjudande. Du får en för-

packning med 120 tabletter som räcker i två månader för

halva priset. Endast 119:- (ordinarie pris 238:-). Därefter 

skickar vi en förpackning varannan månad för 238:- som

täcker dagsbehovet för 2 månader.

Primrose.JPG

Evening Primrose Oil EPRIO är en ren naturprodukt utan biverkningar som har flera goda hälsoegenskaper. 

 

En exklusiv unik kallpressad olja som är framtagen med en pressningsmetod som förhindrar skadlig påverkan. Speciellt för kvinnor men även för män. EPRIO kan ge en positiv inverkan på hälsan. Många kvinnor drabbas i övergångsåldern av östrogendominans med större besvär av PMS, underskottet av GLA påverkar hormonbalansen.

Den essentiella fettsyran GLA kan inte kroppen själv producera, den måste därför tillföras genom EPRIO. GLA hjälper till att bilda prostaglandin vilket kvinnor med PMS lider brist på. Vid regelbundet intag av EPRIO kan man reducera besvären. 

EPRIO hjälper kroppens naturliga processor. EVENING PRIMROSE OIL EPRIO kontrollerar överdriven aptit och justerar din förbränning, vilket medverkar till, att du går ner i vikt. EPRIO innehåller 10 % GLA som medverkar till att bygga upp nya friska hudceller. GLA ger upphov till prostaglandiner i kroppen vilka i sin tur reglerar många processor, hormonbalansen, blodtillförseln till vävnader, uppbyggnad av hud och hår m.m. GLA är också en viktig beståndsdel i cellernas membraner och medverkar till att slaggprodukter kan föras ut från cellerna.

EVENING PRIMROSE OIL EPRIO är ett välkänt preparat i många länder. EPRIO har länge varit känd som " hälsans guld" i Kina på grund av sina goda effekter för kroppen och har använts i århundranden. EveningPrimrose Oil EPRIO ger ett värdefullt näringstillskott på grund av sin speciella sammansättning. Vår kost saknar ofta fleromättade fettsyror. Brist på fettsyror gör att cellen förlorar sin elasticitet och ämnesomsättningen blir störd. Fördelarna är många medEPRIO.

EPRIO är framställd under farmaceutisk kontroll enligt GMP (Good Manufacturing Practice), vilket rekommenderas av Livsmedelsverket.

Vår EPRIO är kallpressad utan tillsatser av konserveringsmedel eller färgämnen och av högsta kvalitet. Kapslarna är mjuka och lättsvalda.

Rekommenderat intag:

Du får bästa effekt om du tillför kroppen en jämn dosering, tag 1 kapsel på morgonen och 1 på kvällen. Inom 4 veckor kan du glädja dig åt det positiva resultatet.

 

Nu till halva priset 139:-. Ordinarie pris 278:-

Gäller endast nya kunder och max 1 st per kund.

120 kapslar för 2 månader

Proeye.JPG

Pro Eye för ögonhälsa använder en avancerad formel för att hjälpa till att skydda ögonens hälsa och kompletterar med viktiga näringsämnen som minskar i kroppen när vi åldras.

Ingredienserna i Pro Eye är vetenskapligt undersökta och bidrar till bättre ögonhälsa.

Pro Eye innehåller 15 mg Lutein som är en stark antioxidant. Lutein finns också naturligt i gula  fläcken (macula) i ögats näthinna. Ögat kan inte själv bilda Lutein utan vi måste tillföra detta via vår kost.  Förändringar i gula fläcken är den vanligaste orsaken till nedsatt syn hos äldre. Flera av ingredienserna i Pro Eye har en positiv inverkan på gula fläcken.

Pro Eye innehåller även Zeaxanthin som samverkar med Lutein, för att stödja ögonhälsa och optimera bättre syn. Både Zeaxanthin och Lutein finns naturlig i näthinnan där de hjälper till att fylla på ett skyddande skikt.

Pro Eye  innehåller också 100 mg Omega 3 varav 40 % DHA och 10 %EPA. Omega 3 är naturligt koncentrerad i ögonhinnan och bidrar till att förebygga torra ögon. Torra ögon ökar med åldern.

Pro Eye innehåller också blåbärs- och ögontröstextrakt som båda bidrar till ögonens hälsa.

Pro Eye innehåller även A-vitamin från betakaroten och zink som bidrar till att bibehålla normal syn.

Pro Eye innehåller även Cortex Cinnamomi- och  Wolfberry extrakt samt Inulin som medverkar till att  göra vår ögonvitamin Pro Eye effektiv.

Pro Eye är en ren naturprodukt i mjuka kapslar på 500 mg utan tillsatser av konserveringsmedel. Framställd under farmaceutisk kontroll GMP.

Dosering 1 kapsel per dag. Rekommenderat intag bör ej överskridas.Våra ögon påverkas av vad vi äter, precis som övriga kroppen.  Det är därför viktigt med en varierad kost och hälsosam livsstil.

 

Nu till halva priset 139:-. Ordinarie pris 278:-

Gäller endast nya kunder och max 1 st per kund.

90 kapslar för 3 månader.